Puusuutarit ry
Facebook Instagram

Blogi

Messut lähestyvät

15.12.2016

Asta Rakentaja –messujen valmistelut etenevät vauhdikkaasti. Viime vuoteen verrattuna valmistelut ovat kaksi viikkoa edellä. Opintojen ohella Puusuutarit ovat tehneet talkootöitä ja hankkineet yhteistyökumppaneita messuille. Ilahduttavan paljon onkin saatu uusia yrityksiä mukaan, mikä oli tälle vuodelle tavoitteenakin.

Perinteinen hyväntekeväisyyshuutokauppa on ollut yksi messujen suurimmista vetonauloista. Puusuutarien järjestämän huutokaupan tuotto menee tällä kertaa TAYS:n lasten teho- ja tarkkailuosastolle.

TuoteTalonkin rakentaminen alkoi maanantaina 12.12. Alku on sujunut erinomaisesti. Tällä kertaa pyrimme esittelemään ekologisesti kestävää rakentamista TuoteTalossa.

Tuotetalon rakentaminen on alkanut

Jiri Hintikka, tiedotuspäällikkö
Puusuutarit ry

Puusuutarien syksy

3.10.2016

Helmikuussa 2017 jälleen tulevien Asta Rakentaja-messujen valmistelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Heti lukuvuoden alkuun Puusuutarit järjestivät rekrysaunan ja sen jälkeen valintakokouksen, jossa valittiin kolmannen vuoden opiskelijoista uudet puusuutarit kahdelle seuraavalle vuodelle. Kiinnostus oli jälleen kiitettävää ja jokaiseen työtehtävään saatiin pätevät jatkajat. Uudet kolmoset pääsivät sisään porukkaan tervetulosaunassa, jonka maittavat ruoat ja juomat tarjosivat mahtavat yhteistyökumppanimme Paroc, RKL ja RIA.

Vanhat ja uudet suutarit ovat jo päässeet kiinni messutöihinkin, kun ensimmäiset talkootunnit syksyn osalta ovat takana. Puusuutarien panos oli erityisen merkittävä Alihankintamessujen kulunvalvontatehtävissä. Pääpaino on kuitenkin omien messujen valmistelussa. Yhteys vanhoihin näytteilleasettajiin otettiin jo keväällä, ja nyt osanottajien hankinta on alkanut toden teolla.

Tavoitteena seuraaville messuille on saada entistä enemmän uusia näytteilleasettajia ja mainostajia messulehteen sekä –oppaaseen. Tänä vuonna kaikki yhteistyökumppanit mainitaan verkkosivuillamme, kun aiemmin ainoastaan TuoteTaloon lähteneet ovat olleet esillä. TuoteTalonkin valmistelut ovat lähteneet hienosti liikkeelle. Ensimmäiset sopimukset on jo saatu allekirjoitettua. Tästä on erinomaista jatkaa kohti messuviikonloppua 3.-5.2.2017.

Jiri Hintikka, tiedotuspäällikkö
Puusuutarit ry