Puusuutarit ry
Facebook Instagram

Hyväntekeväisyyshuutokauppa 2021

Perinteinen Puusuutarit ry:n hyväntekeväisyyshuutokauppa keräsi tänä vuonna varoja tärkeää mielenterveystyötä tekevälle Mieli ry:lle. Yhdessä kohteelle kerrytettiin 1350 euroa. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Puolustamme kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö.

Asta 2021 -messuilla huutokaupattiin mm. seuraavia tuotteita:

SENCO-viimeistelynaulain

Arvo 135 €

S200BN viimeistelynaulain ampuu 1,2mm uppokantanauloja pituuksina 16-50mm. Erikoisominaisuuksilla, kuten helposti puhdistettavalla suukappaleella, pehmeällä kumikahvalla ja uudelleenlatauksen ilmaisimella, se helpottaa työskentelyäsi. Koska tämä naulain on osa SemiPro-valikoimaa, se on suunniteltu kevyisiin, puoliammattilaisen ja tee-se-itse-henkilön sovelluksiin. SemiPro-työkaluissa on rajoittava kertalaukaisuliipaisin maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi

Lahjoittaja: Kyocera-Senco Finland Oy / www.kyocera-senco.fi

Nilfisk Aero 31 INOX märkä-kuivaimuri

Arvo 300 €

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä. Push&Clean suodattimen puhdistusjärjestelmä ja puhallustoiminto on mallissa vakiona yhdessä joustavan ja kätevän lisävarustesäilytyksen kanssa. Imuri 30-litran säiliöllä on tehokas ja säiliö on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja siinä on tukeva kuljetusvaunu. Pistorasia automaattisella start/stop- toiminnolla aktivoi imurin, kun pistorasiaan kytkettyä työkalua käytetään. Työskenneltäessä sähköporauksen, hionnan tai leikkureiden kanssa, AERO 31 INOX tarjoaa suuren avun pitäen sekä ilman että ympäristön puhtaana ja vähentäen lisäksi yleistä melutasoa.

Lahjoittaja: Nilfisk Oy / www.nilfisk.com

Kärcher NT 30/1 Ap TE L märkä-kuivaimuri

Arvo 550 €

Imurissa on puoliautomaattinen suodattimen puhdistusjärjestelmä. Laite on L-pölyluokiteltu, sopii mm. karkealle pölylle ja sekalialle ja kalkki-, kipsi-, kuusi- ja mäntypölyn imurointiin. Kärcher NT 30/1 Ap Te L on laadukas märkä-kuivaimuri ammattikäyttöön sähkötyökaluliitännällä eli imuri käynnistyy automaattisesti kun kiinnitetty sähkötyökalu käynnistetään. Laite sopii esim. korjaamoiden, ajoneuvojen tai rakennustyömaiden nopeaan ja tehokkaaseen puhdistamiseen.

Lahjoittaja: Yellow Service Oy/ www.siivous.fi

Milwaukee M18 CBLDD-502C Akkuporakone

Arvo 459 €

Milwaukeen M18 CBLDD akkuporakone tarjoaa käyttäjälleen entistäkin parempia ominaisuuksia edelleen loistavassa hinta-laatusuhteessa ja tottakai hiiliharjattomalla moottorilla. Koneesta löytyy poraustoiminto niin metallin ja puun poraukseen, kuin myös ruuvaustoiminto ruuvien optimaalisiin kiinnityksiin ja avauksiin. Entistäkin parempi akkuporakone on edeltäjäänsä M18 BLDD -malliin verrattuna pienemmässä koossa, tarjoten kuitenkin edelleen loistavan 60Nm vääntötehon, kahdella eri porausnopeudella ja 18:sta eri momenttiasetuksella. Akkuporakoneen uusittu täysmetallinen istukka kestää entistäkin pidempään, tarjoten paremman poraustarkkuuden ja pitävämmät tarvikkeiden kiinnityksen. Paras voima/kokosuhde kilpailijoihin verrattuna!

Lahjoittaja: Techtronic Industries Finland Oy

<

Rusticwood-saunalauteet

Lauteet ovat esillä TuoteTalossa.

Arvo 599 €

Kaikki tuotteet ovat polttokäsiteltyjä. Lauteet käsitelty parafiiniöljyllä. Mitat ovat 58x220cm.

Lahjoittaja: Rusticwood Oy / www.rusticwood.fi

Oras Optima 2727F keittiöhana

Arvo 800 €

Älykäs keittiöhana, jossa Easy Grip-kahvat kuumalle ja kylmälle vedelle, kosketusvapaa toiminto, lämpötilanäyttö, jossa kuuman veden varoitin, korkea juoksuputki, poresuutin ja älykäs pesukoneventtiili.

Lahjoittaja: Oras Oy / www.oras.com

Mondex TAHKO M sähkökiuas

Arvo 430 €

Tässä kiukaassa yhdistyvät korkea suomalainen laatu sekä edullinen hinta. Tahko M on mekaanisella ohjauksella varustettu lattiakiuas. Voit vaihdella löylyn laatua lempeästä ja kosteasta kuumempaan heittämällä löylyä kiukaan kylkeen tai päälle. Kiuas ei vie paljon tilaa saunasta, joten se on helppo asentaa myös pienempiinkin tiloihin. Joka puolelta aukotettu lattiakiuas lämmittää koko pituudeltaan. Vastustilan keskiosaan tulevat kivet pidentävät kiukaan löylynantokykyä.

Lahjoittaja: Mondex / www.mondex.fi

Harvia M3 puukiuas

Arvo 290 €

Harvia M3 -kiuas on muotoilultaan klassisen tyylikäs katseenvangitsija, joka sopii pienehköön (6-13m3) puulämmitteiseen saunaan. Kiukaan luovuttama tasainen lämpö sekä tehokas tulen - ja ilmankierto takaavat nautinnollisen rentouttavat löylyt. Harvia M3 -kiuas on varustettu lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo tilaan perinteisen saunan tunnelmaa. Grafiitin musta kiuas, jonka yläosa on kiiltävää ruostumatonta terästä ja alhaalla tulipesä on klassikko jo syttyessään.

Lahjoittaja: Harvia Finland Oy / www.harvia.com

Grana Saga Supreme suihkusetti

Arvo 600 €

Suosittu sadesuihkukokonaisuus Saga termostaattihanalla ja hierovalla käsisuihkulla. Erittäin ohuen sadesuihkulautasen (Ø 20 cm) ansiosta kalkkiongelmat on minimoitu, eikä sadesuihkulautanen tiputa vettä käytön jälkeen. Granan ekologiset sadesuihkut kuluttavat vettä vain 9-10 litraa minuutissa ja toimivat myös alhaisella paineella. Sadesuihku kastelee nopeasti 1,5 mm vesipatsaan ansiosta. Käsisuihku kääntyy 360 astetta eli suihkuletku ei mene kieroon. Teleskooppisen yläputkiston ansiosta suihku soveltuu täydellisesti niin korkeisiin kuin madallettuihinkin pesutiloihin. Liikuteltavan seinäkiinnityskappaleen ansiosta asentaminen myös vanhan suihkun paikalle onnistuu siististi ilman uusia reikiä. Suihkulautanen on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sekoittaja ja putkisto on valmistettu korkealaatuisesta, matala lyijypitoisesta messingistä, joka takaa turvallisempi juomaveden.

Lahjoittaja: Grana Oy / www.grana.fi

Grana Euroleon mattamusta pesuallashana

Arvo 175 €

Euroleon on perinteinen, käytännöllinen ja edullinen pesuallashana. Hana on varustettu bidee-käsisuihkulla, 1,5 m pitkällä suihkuletkulla sekä käsisuihkun seinäkannattimella. Hana on valmistettu korkealaatuisesta, matala lyijypitoisesta messigistä. Tämä takaa turvallisemman juomaveden jokaisesta Grana-hanasta. Hanan EcoClick-toiminto on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa. Hana on hiljainen ja kuuluu ääniluokkaan I. Sen äänentaso ei siis ylitä 20 desibeliä

Lahjoittaja: Grana Oy / www.grana.fi

Tiedustelut:

Oskari Kuosmanen
Huutokauppapäällikkö
Puh: +358 40 535 3039
oskari.kuosmanen@tuni.fi