Puusuutarit ry
Facebook Instagram

Asta-messut

Pirkanmaalla on vahvat perinteet pienrakentajille suunnattujen tapahtumien järjestämisessä. Puusuutarit ry ja Tampereen ammattikorkeakoulu järjestivät Rakentaja-näyttelyn Tampereella neljäkymmentä kertaa. Tampereen Messut Oy toteutti Asta-messut kuusitoista kertaa. Yhteistyön seurauksena vuonna 2008 tapahtumat yhdistyivät ensimmäisiksi Asta Rakentaja -messuiksi.

Ensimmäinen Asta Rakentaja -messutapahtuma 15.-17.2.2008 onnistui hyvin ja paikalle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen saapuikin 17 700 messuvierasta. Tuotteitaan oli esittelemässä 230 näytteilleasettajaa. Erityistä kiinnostusta vieraiden keskuudessa herättivät tuotetalo ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Syksyllä 2021 Asta-messut houkutteli 5 406 messuvierasta!

Asta on rakentamisen ja asumisen messutapahtuma, joka tarjoaa pientalorakentajille, remontoijille, kodin kunnostajille sekä sisustajille runsaasti tuotteita ja palveluita rakentamiseen, asumiseen ja remontointiin. Hyödyllistä tietoa saa näyttelyosastojen ohella myös tietoiskuista, työnäytöksistä ja tietenkin tutustumalla Puusuutarien rakentamaan tuotetaloon. Vuodesta 2021 lähtien messut ovat järjestetty nimellä Asta.

Vuoden 2021 Asta-messut järjestettiin 3.–5.9.2021. Messut onnistuivat olosuhteisiin nähden ja pienen tauon jälkeen mainiosti! Valitettavasti taas vuoden 2022 messuja ei voitu järjestää vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Vuoden 2023 messut saatiin taas järjestettyä normaalisti helmikuussa.

Nähdään messuilla taas ensi vuonna 2.–4.2.2024! Lisätietoa messujen kotisivuilla Asta.fi.

Mukaan Asta-messuille?

Kiinnostaako yritystänne lähteä mukaan Asta-messuille? Ota meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella toiveidenne mukaisen paketin messupaikkoihin ja eri messumedioissa (messuopas, tarjouskassi, Aamulehden messuliite) mainostamiseen liittyen. Ole nopea, parhaat paikat viedään äkkiä!

Yhteyttä voi ottaa joko henkilökohtaisesti tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin olemme teihin yhteydessä yhdessä Tampereen Messujen kanssa.

Yhteydenottolomake

Yrityksenne:

Y-tunnus:

Postiosoite:

Postinumero ja toimipaikka:

Laskutusosoite, jos eri kuin postiosoite:

Yhteyshenkilö:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Toiveenne Asta-messuihin liittyen: