Puusuutarit ry

Asta-messut

Pirkanmaalla on vahvat perinteet pienrakentajille suunnattujen tapahtumien järjestämisessä. Puusuutarit ry ja Tampereen ammattikorkeakoulu järjestivät Rakentaja-näyttelyn Tampereella neljäkymmentä kertaa. Tampereen Messut Oy toteutti Asta-messut kuusitoista kertaa. Yhteistyön seurauksena vuonna 2008 tapahtumat yhdistyivät ensimmäisiksi Asta Rakentaja -messuiksi.

Ensimmäinen Asta Rakentaja -messutapahtuma 15.-17.2.2008 onnistui hyvin ja paikalle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen saapuikin 17 700 messuvierasta. Tuotteitaan oli esittelemässä 230 näytteilleasettajaa. Erityistä kiinnostusta vieraiden keskuudessa herättivät tuotetalo ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Keväällä 2019 Asta Rakentaja houkutteli 10 758 messuvierasta!

Asta on rakentamisen ja asumisen messutapahtuma, joka tarjoaa pientalorakentajille, remontoijille, kodin kunnostajille sekä sisustajille runsaasti tuotteita ja palveluita rakentamiseen, asumiseen ja remontointiin. Hyödyllistä tietoa saa näyttelyosastojen ohella myös tietoiskuista, työnäytöksistä ja tietenkin tutustumalla Puusuutarien rakentamaan tuotetaloon. Vuodelle 2020 messut ovat hieman uudistuneet ja kantavat nyt nimeä Asta.

Vuoden 2020 Asta-messut järjestettiin 31.–2.2.2020. Messut onnistuivat tämän vuoden osalta hyvin ja kävijämääräkin kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna!

Nähdään messuilla taas ensi vuonna 3.-5.9.2021! Lisätietoa messujen kotisivuilla Asta.fi.

Mukaan Asta-messuille?

Kiinnostaako yritystänne lähteä mukaan Asta-messuille? Ota meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella toiveidenne mukaisen paketin messupaikkoihin ja eri messumedioissa (messuopas, tarjouskassi, Aamulehden messuliite) mainostamiseen liittyen. Ole nopea, parhaat paikat viedään äkkiä!

Yhteyttä voi ottaa joko henkilökohtaisesti tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin olemme teihin yhteydessä yhdessä Tampereen Messujen kanssa.

Yhteydenottolomake

Yrityksenne:

Y-tunnus:

Postiosoite:

Postinumero ja toimipaikka:

Laskutusosoite, jos eri kuin postiosoite:

Yhteyshenkilö:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Toiveenne Asta-messuihin liittyen: